• Website in het Nederlands
  • Website in English
  • Website in Deutsch

Vacatures

Laatste wijziging: 20 november 2019


Planner Zwitserland

Functieomschrijving
Als planner bij Van der Luyt Transport houd je je bezig met het plannen en co÷rdineren van internationale ritten van en naar Zwitserland. In deze veelzijdige functie zul je offertes opstellen, (retour)ladingen vergaren en de transportactiviteiten administratief verwerken in ons transport management systeem. Je hebt daarbij dagelijks contact met onze chauffeurs en bovendien onderhoud je nauwe contacten met onze relaties, charters en expediteurs.

Bekijk hier de hele vacature


Chauffeur / logistiek medewerker

Functieomschrijving
Ter ondersteuning van onze internationale transporten van bloemen en planten naar Engeland en Zwitserland verzorgt de Chauffeur / logistiek medewerker de transporten vanaf de veilingen naar ons overslagcentrum in Oegstgeest en verricht hij overslag- en loodswerkzaamheden. Onder de werkzaamheden valt ook het omkoppelen met de internationale chauffeurs in BelgiŰ en Duitsland.

Bekijk hier de hele vacature


Internationaal Chauffeur

Functieomschrijving
Wij zoeken flexibele en gemotiveerde mensen die ervaring hebben met geconditioneerde transporten van bloemen en planten. De chauffeur zal worden ingezet op transporten naar Groot Brittannië en/of Zwitserland. Inherent aan deze functie is dat een groot deel van het werk ┤s nachts en (gedeeltelijk) in het weekend plaatsvindt.

Bekijk hier de hele vacature


Open Sollicitatie

U kunt altijd een open sollicitatie sturen. Dat kunt u doen door dit formulier in te vullen.