• Website in het Nederlands
  • Website in English
  • Website in Deutsch

Strategisch partnership van bloemen export en distributie tussen Nederland en Zwitserland

23-12-2014, Oegstgeest, Basel, Altishofen. Van der Luyt Transport in Oegstgeest en Galliker Transport AG in Altishoven zijn met ingang van vandaag een strategische samenwerking aangegaan. De overeenkomst richt zich op de verdere ontwikkeling van de belangen in de logistiek van snijbloemen. Samen bieden de partners een geÏntegreerde en betrouwbare oplossing voor het transport, de douane afhandeling en de distributie van snijbloemen voor de Zwitserse bloemen markt, belangrijk voor de verkoop van dit kwetsbare product met een beperkte levensduur.

De twee familiebedrijven zijn al meer dan een halve eeuw aktief in dit segment en kunnen bogen op een ongeëvenaarde deskundigheid in transport, handling en douane-afhandeling van dit delicate product. Snelheid, betrouwbaarheid van transport condities en handling zijn de bepalende factoren om snijbloemen in perfecte conditie op de markt te krijgen.

Verzorging van de bloemen groot- en detailhandel
Door deze samenwerking bundelen de partners hun krachten, ervaringen en competenties teneinde de Zwitserse snijbloemen handel te voorzien van een hoogwaardige kwaliteit en service:

  • Het transport naar Zwitserland en douane-export afhandeling vanuit Nederland zal worden verzorgd door Van der Luyt Transport uit Oegstgeest, de betrouwbare specialist in geconditioneerd transport die al sinds 1953 aktief is in het transport tussen Nederland en Zwitserland;
  • In Zwitserland zorgt weg-transport specialist Galliker Transport AG voor een betrouwbaar distributie systeem. Dankzij hun lange ervaring en hun uitgebreide klanten netwerk hebben zij een gedegen kennis van de groothandel en detailhandel van bloemen en planten.

De drie partners zijn er van overtuigd dat dit initiatief in de bloemen- en planten-logistiek een basis zal vormen voor de verdere ontwikkeling van de gehele bloemen en planten handel welk hoog-seizoen nu van start gaat met de Kerst, Valentijn en Moederdagen in het verschiet.

Swiss Flowers Network Flyer (562 KB)          Komplete Press Release (562 KB)