Douane

Douane

Door onze jarenlange ervaring in het transport van en naar Zwitserland, zijn wij natuurlijk bekend met alle formaliteiten rondom de in- en uitvoer van goederen uit landen buiten de EU. We zijn daarmee ook uitstekend voorbereid op de Brexit.

Aan de grens van het exporterende land moeten de goederen uitgeklaard worden en bij aankomst in het importerende land, dienen de goederen weer ingeklaard te worden. Hiervoor zijn de nodige documenten vereist. Het opmaken van deze documenten doen wij met veel kennis en ervaring. Wij zullen het uitvoerdocument van de Belastingdienst verzorgen. Daarnaast hebben wij een Bewijs van Oorsprong en een handelsfactuur nodig en kunnen wij het in- en uitklaren digitaal voor u verwerken.

Als u goederen importeert vanuit een land buiten de EU, moet u invoerrechten betalen. Daar ontkomt u niet aan. De regelgeving hieromtrent is vaak complex. Ook hierbij zullen wij u helpen. Wij bereiden het inklaren alvast voor u voor, zodat u bij de grens niet te maken zult hebben met onnodige wachttijden.

Onze douane afdeling begeleidt de invoer en uitvoer van goederen van en naar landen buiten de EU. Wij ondersteunen u bij de gebruikelijke douaneformaliteiten én gaan graag een stapje verder. Met deskundig advies helpen wij u goederen fiscaal vriendelijk in, door of uit te voeren. Mede dankzij onze AEO Certificering doen we dat snel en efficiënt.

1.4 Home - Douane
Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via:

Telefoon: +31 - 71 515 50 44 
E-mail: transport@vanderluyt.nl

VAN DE LUYT IN HET KORT:
  • Specialist in geconditioneerd transport op Zwitserland en Verenigd Koninkrijk
  • Groupage / stukgoed transport
  • Geconditioneerd transport
  • Betrouwbare partner
  • Flexibel en service gericht
  • Betrokken medewerkers
  • Eigen wagenpark