Vacatures

Werken bij van der Luyt Transport

Al meer dan 114 jaar zijn wij gespecialiseerd in transporten van bloemen, planten, groente en fruit. Onze specialiteit ligt op dagelijkse ritten naar Engeland. Daarnaast we vervoeren ook naar Frankrijk en Zwitserland. Ons moderne wagenpark bestaat uit Daf, Scania, Volvo en Mercedes. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden zijn en Van der Luyt Transport zien als betrouwbare dienstverlener voor hun transporten. We hebben een superleuk team van chauffeurs, planners, loods en garagemedewerkers, en zijn regelmatig op zoek naar nieuw teamleden.

Mensen met passie voor het transportvak en mooie vrachtwagens.

Wil je ook lid worden van ons team? Gaat jouw hart ook harder kloppen als je een mooie vrachtwagen ziet? Heb je altijd graag willen werken bij een familiebedrijf waar iedereen welkom is? 

Kijk dan snel of er een vacature bij zit waar je op kunt solliciteren.

#wijzijnvanderluyttransport    jij ook?

 

Zwitersland
Planner Transport Binnenland

Locatie Oegstgeest

Een planner binnenlands transport organiseert, samen met zijn/haar collega's, alles wat bij het transport binnen Nederland.

De werkzaamheden bestaan uit het aannemen van de opdrachten, invoeren in het TMS systeem, het controleren en aansturen van chauffeurs. 

Houd je van een uitdaging en elke dag een nieuwe leerervaring? Ben je stressbestendig en oplossingsgericht?

Lees verder en solliciteer direct!

Administratief medewerker fust afdeling

Locatie Oegstgeest

We zijn op zoek naar een administratieve kracht voor de fust afdeling die alles weet van karren, platen, emmers en emballage.

Weet je precies wat we hiermee bedoelen ..................?

Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Junior Transportplanner / Administratief medewerker

Locatie Oegstgeest

Komt je net van school? Of heb je nog maar kort werkervaring? Wil leren en heb je ambitie? Heb je een passie voor transport?

Dan hebben wij een leuke functie met groeimogelijkheden naar transportplanner buitenland.

Lees verder en solliciteer direct!

IT Service Center Specialist.

Locatie  Oegstgeest

We zijn op zoek naar een IT medewerker die allround kennis heeft van IT en ons ken helpen om sneller en slimmer te werken.

Lees verder en solliciteer direct!


Transportplanner UK

Als transportplanner UK zorg je samen met een aantal collega’s voor de planning van de exportritten naar het Verenigd Koninkrijk. We vertrekken dagelijks met meerdere auto’s naar Engeland en Schotland.  Je hebt voornamelijk te maken met bloemen en planten, groente en fruit, en komt dus te werken in een supersnelle dynamische wereld waarbij de deadlines kort zijn en het werk snel.

Van begin tot het einde regel je het transport, chauffeurs aansturen, plannen van de auto (vracht en route), boeken van de boot enz.

Onze transportplanners zijn stressbestendig, spreken en schrijven goed/perfect Nederlands en Engels, zijn heel erg communicatief en houden natuurlijk ook van een lolletje.

Spreekt je dit aan en ben jij de transportplanner die we zoeken en past in ons team?

Solliciteer direct!

Binnenland chauffeur CE

Locatie Oegstgeest

Op dit moment hebben wij nog plaats voor CE chauffeurs binnenland. Dit is een full-time baan die ook opgevuld kan worden als duobaan. We zoeken mensen die breed inzetbaar zijn, geen dag is dus hetzelfde.

Heb je een CE rijbewijs met Code 95? Heb je ook nog ADR en/of een Awarenes training gedaan (geen must, wel erg handig)

Lees verder en solliciteer direct!

 

Internationaal Chauffeur

Locatie Oegstgeest

We zijn altijd op zoek naar goede internationale chauffeurs CE  Engeland, Zwitserland en Frankrijk.

Lees verder en solliciteer direct!

Internationaal Chauffeur Dubbelbemand

Locatie Oegstgeest

We zijn altijd op zoek naar goede internationale chauffeurs dubbelbemand CE.

Lees verder en solliciteer direct!

Erkend leerbedrijf

Van der Luyt Transport is een erkend leerbedrijf. Volg je momenteel een BOL of BBL opleiding en zoek je een leerzame stagebaan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je namelijk allerlei leuke en uitdagende zaken leren. Zo kun je bij ons in de loods helpen bij het laden en lossen van auto’s en het klaarzetten van de groupage transporten. Ook kun je meewerken met onze collega’s in de garage en meerijden met onze ervaren chauffeurs. Kortom, tal van mogelijkheden. Wil je meer informatie hierover, neem contact met ons op en wij zullen de mogelijkheden met je bespreken.

Waarom werken bij van der Luyt Transport?
  • Modern wagenpark
  • Gezonde organisatie
  • Fijne collega’s
  • Prettige werksfeer
  • Variabele werktijden
  • Geen dag hetzelfde
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Beroepsgoederenvervoer
  • Erkend leerbedrijf